Izleti

Villa Maslina - Izleti i aktivan odmor

Poboljšanje zdravlja, stvaranje cjeloživotnih uspomena, nova iskustva i razvoj samopouzdanja samo su neke koristi aktivnog odmora, a smještaj u Villi Maslina omogućava Vam lako planiranje zanimljivih izleta s velikim izborom atraktivnih lokacija u blizini.

Fun Park Biograd

U blizini Biograda nalazi se Fun Park, idealno mjesto obiteljsko druženje. Ovaj tematsko zabavni park koji svojom lokacijom u Biogradu na Moru pruža spektakularno iskustvo zabave u srcu Jadranske obale. Osim atrakcija u obliku vožnji, zabavljat će vas mađioničari, žongleri, cirkusanti, stand-up komičari i ostali performeri iz cijeloga svijeta. Odaberite svoju pustolovinu u jednoj od tri tematske cjeline: Svemir, Gusarski grad ili Divlji zapad i proživite zabavu na dosad neviđen način u ovoj regiji.

Park Prirode Vransko Jezero

Na manje od pola sata vožnje nalazi se Park prirode Vransko jezero i najatraktivniji vidikovac tog područja - info centar Kamenjak, na visini od 283 metra iznad mora.
Na području info centra možete dobiti više informacija o Parku prirode, biciklističku i izletničku kartu, a u neposrednoj blizini počinje kružna botanička/planinarska staza, kojom kroz gustu šumu crnike možete prošetati kanjonima Orlja Draga i Mernjača oko brda Kamenjak.

Nacionalni Park Paklenica

Nacionalni park Paklenica, sa svojim jedinstvenim prirodnim obilježjima i veličanstvenim šumama nalazi se na udaljenosti od 40 minuta vožnje od Ville Maslina. NP Paklenica najposjećeniji je penjački centar u Hrvatskoj, s impresivnim liticama na samom ulazu u kanjon Velike Paklenice. Mnoštvo biciklističkih staza i brzaci gornjeg toka Zrmanje osiguravaju pregršt aktivnosti, od bicikliranja do raftinga i kanuinga. Ako ipak želite samo šetati, posjetite veličanstvene špilje, kojih u neposrednoj blizini Paklenice ima čak tri: Manita peć, Modrić špilja i Cerovačke pećine.

Nacionalni Park Krka

Ljubitelji prirode mogu uživati i u Nacionalnom parku Krka, koji je od Ville udaljen 45 minuta vožnje. Sedrene kaskade, otoci i jezera Skradinskog buka s pravom su prozvani najpoznatijim hrvatskim prirodnim ljepotama, a među najposjećenijim dijelovima parka je i Roški slap. Do oba je slapa lako doći, a uz osebujnu prirodu nude i autohtonu ugostiteljsku i kulturnu ponudu.

Grad Zadar

Za sve one koji uz prirodne ljepote vole i urbani ambijent, centar grada Zadra nalazi se na 15 minuta vožnje od Ville Maslina. Stare gradske zidine, utvrde i vrata grada te Kneževa i Providurova palača samo su neke od kulturnih zanimljivosti koje možete posjetiti. Uz bogatu povijesnu baštinu, Zadar nudi i velik gastronomski izbor.

Prirodno bogatstvo čak dvaju nacionalnih, i jednog parka prirode te neposredna blizina velikog grada osiguravaju da je aktivni odmor uz smještaj u Villi Maslina prema svačijem ukusu. Priuštite si odmor kakav zaslužujete i napunite baterije u Villi Maslina!

map-markerphoneenvelope